RSS Feed

3 lucruri… noi pe care le-am făcut în această vară + Music#7

Posted on

Nu știu dacă cineva chiar citește posturile acestea, dar blogul pentru mine este un fel de jurnal în care mă descarc și îmi scriu opiniile. Pentru că este public am impresia că mă deschid în fața altora (ceea ce pentru mine e un progres uriaș, având în vedere că eu mă deschid greu în fața oamenilor) și mă face să mă simt mai bine. 

Ok, revenind la tema postului… Această vară a fost una puțin mai specială (nu cea mai specială, aceea va fi mereu vara de după clasa a8a) pentru că am făcut 3 lucruri noi. 

#1 Am jucat fotbal. Da, doamnelor și domnilor, Ankita nu a mai jucat înainte fotbal. Nu sunt o fire prea sportivă,  abia dacă am jucat și volei la școală. Dar în tabăra în care am fost vara aceasta am întâlnit o gașcă de baieți și fete mai mari (având în vedere că aproape tot autobuzul era plin cu puști ce abia terminaseră clasa a5a) și am decis să mergem pe un teren improvizat aproape de râu și să ne împărțim în echipe. Am jucat două meciuri (fără reprize sau schimbat porți) și am fost și portar și jucător pe teren. Pentru că sunt o fire foarte competitivă, am apărat poarta atât de bine că am căzut pe pietriș și m-am julit în ambii genunchi, acesta fiind motivul pentru care…

#2 …am purtat doar pantaloni scurți, rochii și fuste toată vara. Eu sunt genul de fată care preferă comoditatea în loc de eleganță, dar anul acesta s-a întâmplat minunea. Visul mamei s-a împlinit în sfârșit! :)) Am vrut să merg pe stradă cu ambii genunchi juliți pentru că eram (și încă sunt) foarte mândră de mine că am jucat fotbal și am apărat mingea. Știu, sunt ciudată, dați-mă în judecată! :))

#3 Tabăra despre care am vorbit mai sus nu este prima mea tabără, deși am unele bănuieli că va fi ultima :)) Dar cu siguranță este prima dată când am făcut nici mai mult nici mai puțin de 1698 km. Doar imaginați-vă cum este să faci această distanță într-un autobuz plin de copii gălăgioși și o învățătoare care folosește din plin fluierul ca să facă liniște (deși efortul era vizibil zadarnic). 

TRASEUL DIN TABARA (cu pornirea din Brăila):
10463859_765680160141295_569255931122162220_o

Vara aceasta a fost una frumoasă (și încă este) pină de amintiri frumoase. Sper că ați avut și voi o vară frumoasă cu amintiri la fel de frumoase.  Acum vă las cu melodia care m-a bântuit toată tabăra și care încă mă bâtuie pentru că oriunde mă duc, o aud. 

~Ankita~

Anunțuri

About ~Ankita~

"Nu mai sunt ceea ce am fost şi ceea ce sunt acum nu este tot ce pot să fiu."-John Katzenbach ~"Analistul"

One response »

  1. Pingback: Goodbye summer, welcome school! | ~Diary Of A Shy Girl~

Ce crezi despre asta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: