RSS Feed

Aplauze…

Există multe feluri de oameni, dar sunt doar câteva categorii pe care le urăsc din tot sufletul. Una dintre ele este CAEGORIA MINCINOȘILOR NOTORII. Acea categorie de persoane care, dacă nu spun măcar câteva minciuni pe zi – cu motiv sau fără – nu se simt satisfăcuți. Ei mint și atunci când nu este necesar fiindcă li se pare că o minciună rezolvă mai bine o problemă decât eschivarea, diplomația etc.

Problema mare este atunci când ceilalți încep să nu mai creadă minciunile – care, pe lângă faptul că sunt ridicole, mai sunt și re-re-re-„îmbunătățite” până nu mai ai încredere nici când respectiva persoană îți spune adevărul – acești oameni încep să se crizeze. „Cum, nu mi-a crezut minciuna? Dar cum s-a întâmplat asta?” s-or fi gândind ei. Nu, să nu credeți că se consumă pentru că au fost descoperiți cu minciuna, ci pentru că minciuna lor nu a fost destul de bună. Îi doare fix în pix de sentimentele celorlalți, le pasă doar de faptul că nu au fost crezuți. Dar este vina lor că au mințit? Nuoooooooo! Este vina ta, a celui care nu l-a crezut pe inocentul, naivul de el! Și îți mai și aruncă asta în față, doar-doar o să te simți tu vinovat de prostia lui și o să vii disperat să implori iertare, ca într-o scenă lacrimogenă de telenovelă.

Felicitări, dragi mincinoși pentru spectacolul dăruit! Dacă voiam să văd teatru prost, mă uitam la emisiunile „educative” în genul „Copii contra părinți” sau „Iubire interzisă”. Acestor persoane nu putem să le oferim decât aplauze! Aplauze  peste față, mai exact! 

~Ankita~

Anunțuri

About ~Ankita~

"Nu mai sunt ceea ce am fost şi ceea ce sunt acum nu este tot ce pot să fiu."-John Katzenbach ~"Analistul"

Ce crezi despre asta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: