RSS Feed

De sub pat nu poți vedea stelele

Este atât de bine atunci când există măcar o persoană care să te înțeleagă – sau măcar încearcă. Dar când simți că nimeni nu te cunoaște cu adevărat e atât de greu… E greu să înțelegi de ce, greu să repari, greu să simți.

Ți-ai construit un scut protector care să te apere de cei care nu înțeleg și te-ai ascuns în spatele lui ca un laș. Nu pentru că ți-ar fi rușine cu tine, ci pentru că ceilalți se tem de tine. Ești diferit, ești altfel decât ei și le este frică. Ești ca un animal despre care nu știu dacă mușcă sau nu și nu vor să riște. Nu îți place situația, dar nu ai ce face. Nu vrei să arunci scutul pentru că deja te-ai obișnuit cu el, dar vrei în același timp să fii decoperit de cineva pe care încerci să îl ții la distanță. De ce? Pentru că îți este frică că îi va fi frică.

Îți mai aduci aminte de monștrii despre care credeai că s-ar ascunde sub patul tău? Îți era frică de ei pentru că nu știai cine sunt, ce vor, ce fac. Te-ai întrebat vreodată de ce monștrii nu au ieșit niciodată de sub pat? Pentru că îți era frică de ei. Și lor le era frică tocmai din acest motiv.

Vrei să fii un monstru? Vrei să te ascunzi sub pat? Poate că vrei, nimeni nu te condamnă pentru asta. Dar de sub pat nu poţi vedea stelele.

“Oamenilor nu le place când nu ştiu ce eşti. Nu le plac lucrurile care nu se încadrează în vreun tipar. Îi sperie. Ar prefera un monstru despre care să ştie ceva decât un mister neelucidat.”

Kevin Brooks – Lucas

Anunțuri

About ~Ankita~

"Nu mai sunt ceea ce am fost şi ceea ce sunt acum nu este tot ce pot să fiu."-John Katzenbach ~"Analistul"

Ce crezi despre asta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: