RSS Feed

The Number 23 (2007) : Numărul 23

Posted on

TRAILER:

Titlu original: The Number 23

Gen: Drama | Mister | Thriller

Regia: Joel Schumacher

Actori: Jim Carrey, Virginia Madsen, Logan Lerman

~~Descriere~~

Walter Sparrow devine obsedat de un roman despre care crede că ar fi scris despre el. Cu cât obsesia sa crește mai mult, cu atât din ce în ce mai multe asemănări par să apară. 

~~Ce cred eu~~

Până acum l-am văzut pe Jim Carrey doar în roluri de comedie și atunci când am găsit acest film m-am gândit că voi fi foarte surprinsă să văd altă față a lui, una serioasă. Ei bine, am fost puțin dezamăgită când am dat de un actor genial prins în pielea unui personaj fad și plictisitor. Se vedea clar că Jimmy ar vrea să facă ceva amuzant, dar limitele personajului Walter Sparrow se întindeau doar până la „neinteresant”. Eu una nu mai vreau să îl văd torturat în halul acesta. 

Povestea este una oarecum interesantă, având în vedere că surprinde evoluția nebuniei până când aceasta atinge cel mai ridicat prag posibil. Poate un număr să te aducă într-o asemenea stare? La început mi-am zis că nu, că filmul se duce deja în zona fanteziei și a irealului, stricând astfel tot misterul. M-am înșelat deoarece, ca orice mister care se respectă, nu se dezvăluie până la sfârșit când rămâi cu gura căscată. Desigur, acest lucru nu scuză plictiseala pe care am simțit-o undeva pe la mijlocul filmului care se datorează, evident, faptului că Jim Carrey se afla în rolul principal! Bietul om cred că voia să se sinucidă în timpul filmărilor! Ca să nu mai vorbim de așa-zisele scene „fierbinți” (a se citi „porno”) care clar nu îl reprezintă și pe care a fost nevoit să le interpreteze. 

Filmul, după părerea mea, a părut a fi o proiecție în stilul „mafiot” de-a dreptul ridicolă a unui mister care ar fi putut fi pus în scenă muuuult mai bine. Totuși, eu vă recomand să îl vedeți, nu pentru poveste ci pentru tortura la care este supus Jim Carrey. 

~~Nota~~

3/5

3-5

Anunțuri

About ~Ankita~

"Nu mai sunt ceea ce am fost şi ceea ce sunt acum nu este tot ce pot să fiu."-John Katzenbach ~"Analistul"

One response »

Ce crezi despre asta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: