RSS Feed

De ce sunt SINGURE femeile inteligente ?

Posted on

Salut, frați și surori cititori de bloguri! În ultima vreme, m-am întrebat: De ce naiba nu găsesc și eu un băiat pe care să îl plac, de ce sunt încă SINGURĂ? Am dat din întâmplare, prin intermediul lui T de articolul lui Bogdan care dezbate exact acest subiect. Nu aș fi putut să scriu mai bine decât a făcut-o el:

Nu voi intra in polemici cu psihologii si sociologii moderni ai zilelor noastre, in schimb voi prezenta 10 argumente pentru care femeile INTELIGENTE sunt SINGURE pentru ca ALEG sa fie SINGURE.

➡ 1. O femeie inteligenta nu mai vrea sa creasca “un porc” pentru un “carnat“. Explicatia n-are legatura neaparat cu emanciparea ci se datoreaza in primul rand contextului social. Si “in trecut” femeile aveau job, aveau perspective de cariera, dar erau blocate in relatii cu persoane “suspecte” din multe puncte de vedere, pentru ca aveau impresia ca doar relatia lor nu merge si alegeau sa se complaca intr-o poveste care le displacea total. Acum lucrurile sunt mult mai transante pentru ca odata cu aparitia social media femeile au comunitati unde discuta, (Continue Reading)

Anunțuri

About ~Ankita~

"Nu mai sunt ceea ce am fost şi ceea ce sunt acum nu este tot ce pot să fiu."-John Katzenbach ~"Analistul"

Ce crezi despre asta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: